Presentació

El president i la Junta directiva en nom de l’associació Espiral, us donem la benvinguda a aquesta tercera edició de l'Escola Virtual d'Hivern 2010.
La formació del professorat està prenent els darrers anys una dinàmica més activa en la qual les modalitats no presencials tenen una funció molt important. Espiral, fidel a la seva vocació d'apropar les tecnologies al professorat, aposta, una vegada més, per oferir un conjunt de cursos atractius, interessants i pràctics tant per al professorat com per a la seva posterior utilització amb l'alumnat en les aules.

En aquesta edició volem aprofitar per a comunicar-vos la creació de la xarxa social d'amics d'Espiral, Amicus, de la qual podeu formar part de manera immediata i que, a més, us oferirà la possibilitat de gaudir d'alguns serveis i avantatges sense necessitat de ser socis. Per exemple, en aquesta edició, els Amicus Espiral tindran un 10 % de descompte en els cursos en els quals es matriculin. Aquesta nova xarxa social servirà per a compartir coneixement i difondre experiències, projectes, recursos i idees creatives per a la millora de la qualitat de l'educació del nostre alumnat.

L'Escola d'Hivern Espiral es durà a terme entre els mesos de febrer i abril del 2010 i compta amb el reconeixement oficial del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Desitgem que aquesta escola d'hivern sigui molt profitosa i engrescadora i, sobre tot, que ajudi a la millora de la qualitat educativa al nostre país.
Juan Miguel Muñoz
President